1. Daca sunteti nemultumit(a) de produsul primit, Magazin Ultras va permite sa il returnati in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii produsului, cu respectarea conditiilor de retur.

2.In cazul returnarii produsului, clientul poate alege returnarea banilor sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferentei in cazul in care pretul produselor difera. Returul se poate face doar prin curier RAPID.

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: ,,consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienti" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fie folosit, sa nu prezinte urme de purtare,lovire sau murdarie.

In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, nu vom accepta inlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs si nici restituirea banilor.

3. Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se face pe adresa de mail magazinultras@yahoo.com

4. Costurile de transport pentru retur/schimbare de produs cad in sarcina dvs.