Nou

Revista "To My Kibice Plus" nr. 58 (iarna 2017)

Precomandă revista acum. Livrarea se va face începând cu data de 12.01.2018.

To My Kibice Plus, una din cele mai vechi și apreciate reviste ultras din Europa, dedică ultimul număr al ediției în special României și scenei ultras de la noi.
Astfel, acest număr conține un amplu material despre echipele românești de tradiție renăscute în ligile inferioare, despre problemele din ultimii ani cu care s-au confruntat aceste cluburi și implicit fanii lor, dar și dezinteresul manifestat pentru Liga 1 și diviziunea din unele orașe unde au apărut cel puțin câte două echipe care revendică titulatura unor cluburi istorice.
Concluzia editorilor revistei este că peste doi sau trei ani, când aceste echipe reînființate din pasiunea suporterilor vor ajunge în prima ligă, ultraseria românească se va dovedi extrem de interesantă și pasionantă. Se mai amintesc și alte aspecte care i-au marcat și impresionat pe polonezi în vizita lor în România, cum ar fi atmosfera de pe stadioane, una vie și asemănătoare scenei italiene, dar și implicarea foarte mare a fanilor în reconstrucția cluburilor lor. În plus, pe lângă acest mare material care tratează în general scena românească, mai sunt și două cronici solide de la meciurile dintre Politehnica Timișoara și UȚA Arad, dar și de la partida dintre Academia Rapid și CSA Steaua, meci care aproape a umplut stadionul din Giulești, în liga a patra. De asemenea, acest număr mai conține și un interviu despre conflictul dintre ultrași și federația de fotbal din Germania, un articol despre soarte celor care-au făcut acum mai mulți ani ca ultrașii să dispară de la meciurile lui PSG, precum și un material despre Euro 2016. Mai sunt și alte articole cum ar fi despre întoarcerea ultrașilor pe stadion la Ferencvaros Budapesta, dar și problemele întâmpinate de Gate 13, peluza celor de la Panathinaikos Atena.
Mai puteți găsi cronici interesante și de la următoarele meciuri: Ferencvaros Budapesta - DVSC Debrecen Galatasaray Istanbul - Fenerbahce Istanbul TSV 1860 Munchen - Bayern Munchen Panathinaikos Atena - AEK Atena BATE Borisov - Steaua Rosie Belgrad Pelister Bitola - Vardar Skopie Austria Viena - AC Milan Hajduk Split - Dinamo Zagreb DAC Dunajska Streda - Slovan Bratislava Rosenborg Trondheim - Zenit St. Petersburg Mladost Lucani - FK Vozdovac

Disponibilitate: In stoc

20,00 RON
Ofensiva Ultras

Livrare în 24 de ore, pe tot cuprinsul României

Ne puteţi suna pentru orice detalii legate de produse.

Retur produs - înlocuire mărime/produs

Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 lei